De Google Ads Editor
Sneller en eenvoudiger werken met Google Ads? Gebruik de Google Ads Editor. Bekijk de voordelen en download hier!
Wat is de Google Ads Editor?
De Google Ads Editor is een gratis, downloadbare applicatie aangeboden door Google waarmee adverteerders grote Google Ads-campagnes efficiënter kunnen beheren. Deze tool is vooral handig voor gebruikers die meerdere accounts of grote campagnes beheren, aangezien het de mogelijkheid biedt om wijzigingen aan te brengen in bulk en offline te werken. Ook voor kleinere accounts kan het handig zijn, omdat het werken sneller is en het duidelijk en overzichtelijker is dan de online interface van Google Ads.
Wat zijn de voordelen van de Google Ads Editor?
Een van de belangrijkste voordelen van de Google Ads Editor is de mogelijkheid om snel en gemakkelijk veranderingen aan te brengen aan meerdere advertenties, campagnes, en groepen tegelijk. Dit bespaart aanzienlijk tijd vergeleken met het handmatig aanpassen van elke afzonderlijke advertentie of campagne in de online interface van Google Ads.
Daarnaast biedt de Google Ads Editor geavanceerde zoek- en vervangingsfuncties, waarmee gebruikers specifieke woorden of zinnen in hun advertenties snel kunnen vinden en wijzigen. Dit is vooral nuttig voor het updaten van advertentieteksten of het aanpassen van bestemmings-URL's.
Voordelen Google Ads Editor:
- Snel wijzigingen maken
- Offline werken, dus geen internet nodig
- In een keer bulkwijzigingen maken
- Maak gebruik van find and replace functie
- Overzichtelijk
Offline werken in de Google Ads Editor
Offline werken is een andere belangrijke functie. Gebruikers kunnen wijzigingen aan hun campagnes maken zonder een internetverbinding, wat handig kan zijn in situaties waarin de verbinding onstabiel of niet beschikbaar is. Zodra de gebruiker weer online is, kunnen de gemaakte wijzigingen eenvoudig worden gesynchroniseerd met hun Google Ads-account.
Backup maken met de Google Ads Editor
Wil je een backup maken van jouw Google Ads account? Ook daar is de Google Ads Editor zeer geschikt voor, volg onderstaande stappen om een backup te maken van jouw Google Ads account:
- Open de Google Ads Editor
- Klik in de boven balk op 'Account'
- Klik op 'Exporteren'
- Klik op 'Volledig account exporteren'
- Kies een locatie om het bestand op te slaan
Voilà, dat was het, je hebt een backup gemaakt van jouw hele Google Ads account.
Backup terugzetten met de Google Ads Editor
Wil je een backup terugzetten? Ook dat is geen punt, je herhaalt bovenstaande stappen en Klikt in plaats van 'Exporteren' op 'Importeren'. Vervolgens volg je de volgende stappen:
- Klik op 'Uit bestand'
- Selecteer jouw backup bestand
- Klik op 'Open'
Jouw backup wordt geladen en je kunt verder met jouw campagnes!
Download de Google Ads Editor
Ga je de Google Ads Editor gebruiken? Je kan de Google Ads Editor hier downloaden > voor zowel Microsoft als Mac computers.
Samenvattend is de Google Ads Editor een krachtige tool voor het beheren van Google Ads-campagnes, vooral nuttig voor diegenen die grote accounts of meerdere campagnes beheren, maar ook voor kleinere accounts handig in verband met het snelheids voordeel. Met zijn uitgebreide set van functies helpt het adverteerders tijd te besparen, efficiënter te werken en hun campagnes effectiever te beheren.
Meer Wijsheden
Welke funnel werkt het beste? Het antwoord hangt af van je doelgroep, product en marketingstrategie. In deze blog bespreken we de meest effectieve funnels en onderbouwen we dit met betrouwbare bronnen.
Dit artikel helpt je stap voorstap om je account correct in te stellen, zodat jouw producten meer potentiële klanten bereiken op diverse Google-platformen zoals Google Zoeken, Maps en YouTube.
Welke funnel werkt het beste? Het antwoord hangt af van je doelgroep, product en marketingstrategie. In deze blog bespreken we de meest effectieve funnels en onderbouwen we dit met betrouwbare bronnen.
Dit artikel helpt je stap voorstap om je account correct in te stellen, zodat jouw producten meer potentiële klanten bereiken op diverse Google-platformen zoals Google Zoeken, Maps en YouTube.
Waar moet je allemaal opletten als je aan de slag gaat met de SEO van jouw website?!